söndag, juni 22, 2008

Midsommarhelgen!

Midsommaraftons morgon och tjejerna har fullt upp med lite morgonpyssel! Den som tror att man måste kunna skriva för att lösa korsord- han har fel! Fråga Märta!

Senare på dagen blev det lite midsommarfirande tillsammans med Matilde och Lasse och deras två flickor Linnea och Sofia. Vi åt god mat och dom obligatoriska jordgubbarna (till ett ockerpris av 40 kr litern!!!)...

Vädret var skrutt men då det var lite uppehåll så bands det kransar och busades ute! Här Linnea, Freja och Märta med sina kransar!På midsommardagen hade vi en kalasbra eftermiddag på äventyrsbadet!
Här är Per med Märta vid lilla rutchbanan. Jag skulle gissa på att det blev en sisådär sextio varv i den. För Märta alltså ;-) Jag och Per roade oss med att ta varsin unge och åka röret och filma färden ner. Det blev ganska bra!

Freja snurrade oxå på i lilla kanan! Fast dagens sensation var att simma själv med armringar och sådan där flyt-grej runt magen. Det skulle inte förvåna mig om hon lär sig simma snart!Här åker Märta och Neo tåg!Solen lyste in genom den stora glasväggen och värmde upp stället rejält. Det var säkert dryga 30 grader där inne och här är dagens lilla badkille! Han njöt......och tog en liten tupplur i vagnen!Detta ska vi göra om snart!
Klart slut, nu ska jag gå och hälla upp hemgjord musli i burkar!






1 kommentar:

Anonym sa...

Verkar som om ni har haft en härlig midsommar!! Vi fick nöja oss med att vara i stugan med gott sällskap och dansa runt midsommarstången vid en fjällsjö..:)
JÄTTEFIN blogg med (som alltid hos er) FINA bilder!!
KRAM på er alla. Hoppas vi hinner ses i sommar. När var det ni hade vägarna hitåt förresten?
/ Cissi m fam och jyckar